Miere Bio Brasov - Despre noi

Despre Miere Bio Brasov
Cateva cuvinte despre noi

 

Suntem producatori de miere, cu stupina proprie. Primul lucru care trebuie aflat despre noi, este ca nu facem rabat de la calitate. Pentru noi, calitatea produselor noastre, este o obligativitate.

Comercializam miere in cantitati mari. Dar asta nu inseamna ca nu vindem si in cantitati mici. Pentru toti cei interesati de o gama de produse sanatoase, naturale si excelente, suntem aici. Tot ce trebuie sa faceti este sa puneti mana pe telefon si garantat veti afla tot ce va intereseaza.

Cea mai bună miere. De la munte. Miere sănătoasă, 100% naturală, din inima munților. Comercializăm o rază mare de produse, din care reamintim: Miere de salcâm, miere polifloră, miere din rapiță, miere de tei, miere din floarea soarelui.

Prin calităţile sale nutritive, mierea produsa de noi este considerată un aliment de mare valoare în hrana oamenilor de toate vârstele, având utilizări largi în dietetică şi terapeutică. Mierea este foarte des folosită în alimentaţie, în bucătărie sau ca medicament, fiind de medicina populară foarte apreciată.

Mierea noastra are un gust dulce şi parfumat, cu aspect semifluid, vâscos sau cristalizat şi culoare specifică, având un conţinut mare de zaharuri şi substanţe minerale, vitamine, enzime, acizi organici.

În raport cu substanţele colorate care se găsesc în nectar şi care sunt pigmenţi vegetali (caroten, clorofilă, xantofilă) culoarea mierii diferă de la incolor până la neagră. La mierea de nectar predomină culoarea galbenă. Mierea strânsă la începutul primăverii are o culoare de un galben viu, până la portocaliu.

Deosebirea esenţială a mierii de albine, produse în stupina noastră, față de zahărul comercial constă în conţinutul său ridicat în unele substanţe nezaharoase (microelemente, enzime, acizi organici şi vitamine), care îşi exercită efectul pozitiv atât prin acţiunea de reglare a unor funcţii importante ale organismului, dar şi contribuind la conferirea calităţilor gustative specifice (“gust de miere”).

Atât aspectul, culoarea, consistenţa şi gustul fac din mierea noastră, un aliment mult apreciat, dar mai ales din cauza aromei sale specificăe, datorită conţinutului în uleiuri eterice (volatile), parfumul mierii fiind identic cu parfumul florilor din care provine. Mierea de albine nu are doar calităţi nutritive ci, în urma studiilor, s-a demonstrat că are şi o acţiune terapeutică eficientă.