Preturi miere

Preturi produse
Lista de preturi, pentru produsele noastre apicole

 

Toata mierea este produsa in stupina proprie si este 100% naturala. Albinele nu sunt, nu au fost si nici nu vor fi vreodata tratate cu antibiotice. Cea mai mare parte a mierii este valorificata la export si trece prin teste foarte amanuntite.

Regimul igenico sanitar de conservare a mierii se respecta cu strictete. Vasele sunt sterile, iar temperatura in depozit nu depaseste 14 grade C. Aerul din depozit este uscat, cu posibilitati usoare de ventilatie.

Mierea este un aliment valoros format din substante zaharoase, produse de albine prin transformarea enzimatica a nectarului floral sau a sucurilor extraflorale, urmata de depozitarea ei in celulele fagurilor.

 

 

Lista de preturi:

MIERE DE SALCÂM – Nou! Pretul este negociabil in functie de cantitate. Contacteaza-ne!
MIERE POLIFLORĂ – Nou! Pretul este negociabil in functie de cantitate. Contacteaza-ne!
MIERE DE RAPIȚĂ – Nou! Pretul este negociabil in functie de cantitate. Contacteaza-ne!
MIERE DE TEI – Nou! Pretul este negociabil in functie de cantitate. Contacteaza-ne!
MIERE DIN FLOAREA SOARELUI – Nou! Pretul este negociabil in functie de cantitate. Contacteaza-ne!

Cantitatea minima comercializata este de 100 Kg. Daca doriti sa achizitionati cantitati mai mici, va rugam folositi numarul de telefon disponibil pe site-ul nostru, pentru a va informa referitor la achizitie.

 

Mierea, are calitati deosebite in bolile de cai respiratorii si in alergii, fiind o insumare de substante nutritive si curative. Mierea este un remediu eficient in diferite boli interne si ale pielii – un excelent tonic pentru copii, convalescenti, pentru intarirea sistemului imunitar si pentru gravide.

Orice tip de miere are proprietati specifice: mierea de levantica lecuieste tusea si durerile de git, mierea de tei usureaza starile febrile si durerile gastrice, previne migrena, fiind un bun mijloc profilactic si remediu in pneumonii, astm bronsic, stari nervoase, tuberculoza; mierea de brad este utila in bolile cailor respiratorii, cea de salcim este un bun calmant si tonic, mierea de castan salbatic creste tensiunea arteriala, mierea de castan comestibil are actiune antimicrobiana, mai ales in bolile de stomac, intestinale si renale; mierea de izma este buna ca leac impotriva durerilor, antihemoragic, tonifiant, mierea de floarea-soarelui – utila in bronsite si boli de stomac.