Miere de la munte

 

Miere 100% naturala100% Naturală. Toată mierea pe care o comercializăm, este 100% naturală. Albinele nu sunt, nu au fost și nici nu vor fi vreodată tratate cu antibiotice. Toată mierea comercializată trece prin teste foarte amănunțite, privind atât calitatea cât și conținutul natural.

Stupina proprieStupină proprie. Suntem producători de miere, cu stupină proprie. Nu cumpărăm și revindem, nu împrumutăm, nu vindem altceva decât produsele noastre. Iar acest lucru ar trebui să stea mărturie asupra calității produselor și a seriozității noastre. Vă așteptăm pe la noi!

Miere naturalaDe ce noi?! În primul rând pentru că, toate produsele noastre, sunt 100% naturale. Nu sunt alterate, nu sunt lungite și nu sunt tratate chimic. Producem miere de diferite feluri, pentru diferiți clienți atât la export cât și la import. De ce noi? Pentru că punem accentul pe calitate!

Miere Brasov

Miere

Miere

Echipa ”Miere Brașov” rămâne în strânsă legătură cu clienții și potențialii clienți. Nu ezitați să ne contactați pentru orice fel de informație de care ați avea nevoie. Suntem aici pentru dumneavoastră.

Răspundem la următoarele indicative, atât telefonic cât și pe online:

Telefon: 0742-064-295

Email: office@mierebiobrasov.ro

Web: www.mierebiobrasov.ro